Associació Catalana de Iuslaboralistes
Header

Seminari Reforma Laboral i canvi polític

04/12/2015 | Imprimir Imprimir

Ens plau informar-vos que el proper divendres 11 de desembre, el Grup de Recerca en Dret del Treball i de la Seguretat Social (greDTiSS) de la UPF i l’ Associació Catalana de Iuslaboralistes (ACI), organitzen el Seminari Reforma Laboral i canvi polític amb el títol:

“Balanç de la jurisprudencia social a l’any 2015: doctrina més significativa del TribunalSuprem”,
a càrrec de Jordi Agustí Julià (Magistrat de la Sala IV del Tribunal Suprem), Fernando Salinas Molina(Magistrat de la Sala IV del Tribunal Suprem), Maria Luisa Segoviano Astaburuaga (Magistrada de la Sala IV del Tribunal Suprem), Rosa Maria Virolés Piñol (Magistrada de la Sala IV del Tribunal Suprem), amb la moderació de Consuelo Chacartegui (Professora titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social  de la UPF).

Data: Divendres 11 de desembre 2015
Hora: 12:30 a 14:00
Lloc: 40.113 (Edifici Roger de Llúria)
 
seminaripdf 04/12/2015


Creació i disseny pàgina web: Tucan IT