Associació Catalana de Iuslaboralistes
Header

Comunicat sobre el 1-O

03/10/2017 | Imprimir Imprimir

Davant els greus fets de l’1 d’octubre a Catalunya, expressem la nostra repulsa i indignació per l’ús de la força de forma indiscriminada i totalment desproporcionada i innecessària, que efectuaren les forces d’ordre públic estatal contra ciutadans i ciutadanes que es limitaven a exercir de forma pacífica els seus drets fonamentals i llibertats públiques recollits a la Constitució Espanyola.

 

Ante los graves sucesos del 1 de octubre en Cataluña expresamos nuestra repulsa e indignación por el uso de la fuerza de forma indiscriminada y totalmente desproporcionada e innecesaria, que efectuaron las fuerzas de orden público contra ciudadanos y ciudadanas que se limitaban a ejercer de forma pacífica sus derechos fundamentales y libertades públicas recogidos en la Constitución Española.


Creació i disseny pàgina web: Tucan IT